Název: Mléko a jeho alternativy
Překlad názvu: Milk and its alternatives
Autoři: Pastorková, Eva ; Hubáček, Jaroslav (vedoucí práce) ; Suchánek, Pavel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativy mléka; laktóza; mléko; mléčné výrobky; nutriční hodnoty; rostlinné nápoje; výživa; dairy products; lactose; milk; milk alternatives; nutrition; nutrition value; plant-based drinks

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/174666

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-507462


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-07-24, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet