Název: Přirozené toxiny v potravinách a jejich vliv na lidské zdraví
Překlad názvu: Natural toxins in food and their effect on human health
Autoři: Houdková, Kristine ; Bušová, Milena (vedoucí práce) ; Schlenker, Anna (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkaloidy; mykotoxiny; otrava; přirozené toxiny; toxické látky; alkaloids; mycotoxins; natural toxins; poison; toxic substances

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/174344

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-507316


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-07-24, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet