Název: Využití HPLC v kontrole kvality potravních doplňků s obsahem gingerolů a kurkuminů
Překlad názvu: HPLC in quality control of food supplements containing gingerols and curcumins
Autoři: Hujová, Eliška ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Chocholouš, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/173254

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-505713


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-26, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet