Název: Probiotika, jejich vliv na zdraví a potraviny, které je obsahují
Překlad názvu: Probiotics, their influence on health and probiotic food
Autoři: Hondlíková, Tereza ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Plocková, Milada (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; imunita; mikrobiota; prebiotika; probiotika; střevní mikroflóra; bacteria milk fermentation; gut microbiota; immunity; microbiota; prebiotics; probiotics

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/127539

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-448051


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-07-25, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet