Název: Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Překlad názvu: The factors influencing sensory quality of processed cheese analogues
Autoři: Sůkalová, Kateřina ; Kráčmar, Stanislav (oponent) ; Diviš, Pavel (oponent) ; Buňka,, František (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analogy; flavour; GC-FID; rostlinné tuky; senzorická analýza; SPME; tavené sýry; analogues; flavour; GC-FID; processed cheese; sensory analysis; SPME; vegetable fats

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/196485

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-438508


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2021-04-11, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet