Original title:
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Translated title:
Business Plan - The Establishment of a Baguette
Authors:
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (referee) ; Rompotl, Jaroslav (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2020
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
The aim of this diploma thesis is the creation of a business plan for new restaurant, which will be located in the center of Brno. The beginning of the work is devoted to theoretical framework, followed by practical part. This includes an analysis of business conditions in the gastronomy industry in the Czech Republic. Conclusion focuses on recommendations whether to implement the business plan, and if what would be the development of the company.
Keywords:
bageterie; business plan; financial plan; restaurant services; bageterie; finanční plán; hostinská činnost; podnikatelský plán
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/192103