Original title: Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince
Translated title: Business Plan for Restaurant establishment and its Operation
Authors: Brychta, Ladislav ; Pecková, Jarmila Hnidáková (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: business plan; entrepreneurship; financial analysis; market analysis; marketing research; risk analysis; analýza rizik; analýza trhu; finanční analýza; hostinská činnost; marketingový výzkum; podnikatelský plán; podnikání

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/192078

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-416854


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2020-08-02, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share