Original title: Rizika řízení průběhu zakázky v cukrářském provozu
Translated title: Risk management of orders in confectionery operation
Authors: Procházková, Anna ; Kuba,, Karel (referee) ; Milichovský, František (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: custom production; proces of contract; production; quality; risk; kvalita; průběh zakázky; riziko; výroba; zakázková výroba

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/191018

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-414151


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2020-07-11, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share