Název: Kvalitativní parametry vybraných potravin pro bezlepkovou dietu
Překlad názvu: Qualitative parameters of selected foods in the gluten-free diet
Autoři: Jiříková, Eva ; Doležal, Marek (vedoucí práce) ; Pánek, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepková dieta; choroby vyvolané lepkem; GC-FID; lepek; senzorická analýza; GC-FID; gluten; gluten-free diet; gluten-related diseases; sensory analysis

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/116155

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-410192


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-02-12, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet