Original title:
Podnikatelský plán založení vegetariánského bistra
Translated title:
Veggie Bistro Business Plan
Authors:
Divoká, Nikola ; Presse, Michal (referee) ; Zinecker, Marek (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2019
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce představuje návrh podnikatelského plánu – vegetariánského bistra. Práce je rozdělena do tří částí, teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou podrobně rozepsány základní pojmy, které se týkají vybraného tématu. Analytická část popisuje současnou situaci na trhu a shrnuje analýzu současného stavu. Návrhová část práce obsahuje vlastní návrh podnikatelského plánu.
This bachelor thesis presents a proposal of business plan – establishment a vegetarian bistro. The thesis is divided into three parts, a theretical, an analytical and a proposal. The theoretical part describes the basic concepts that relate to the selected topic. The analytical part describes the current market situation and summarizes the analysis of the current situations. The proposal contains a business plan.
Keywords:
bistro; Business plan; entrepreneurship; self-employed person; start up; bistro; osvč; Podnikatelský plán; podnikání; start up
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/178818