Název: Podnikatelský záměr - založení restaurace
Překlad názvu: Business Plan for Establishing a Restaurant
Autoři: Bubík, Ondřej ; Vůjta, Martin (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: marketing; podnik; podnikatelský záměr; Porterův model; SWOT analýza; business; business plan; marketing; Porter’s model; SWOT analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178807

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-402370


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet