Název: Lexical analysis of names of Czech dishes and their translation into English
Autoři: PEJŠKOVÁ, Gabriela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: jména; lexikální analýza; lexikální vtahy; překlad; české pokrmy
Citace: PEJŠKOVÁ, Gabriela. Lexical analysis of names of Czech dishes and their translation into English. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/45174

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-398881


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet