Original title: Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Authors: PRÁŠEK, Jiří
Document type: Bachelor's theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fruit wine; Rosa canina; rosehip wine; sensory analysis; wine making; ovocné víno; senzorická analýza; výroba vína; šípkové víno
Citation: PRÁŠEK, Jiří. Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/54239

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395329


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2019-06-11


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share