Název: Využití ICT v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Use of ICT in the food industry
Autoři: BEDNÁŘ, Jiří
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: informační a komunikační technologie; informační systém; outsourcing; potravinářský průmysl; průmysl 4.0; food industry; industry 4.0; information and communication technologies; information system; outsourcing
Citace: BEDNÁŘ, Jiří. Využití ICT v potravinářském průmyslu. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53457

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394612


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-04-29, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet