Název: Úloha potravin ve středověké medicíně
Překlad názvu: The role of food in medicine of medieval age
Autoři: Beránková, Martina ; Schierová, Zuzana (vedoucí práce) ; Zaoral, Roman (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Klíčová slova: potraviny; Regimina; středověk; středověká medicína; Food; Medieval Medicine; Middle Ages; Regimina

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/105225

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-393565


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-03-14, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet