Název: Proměny kurikula gastronomických oborů od historie po součastnost
Překlad názvu: Transformations curriculum gastronomic disciplines from history to the present
Autoři: Douša, Přemysl ; Marinková, Helena (vedoucí práce) ; Mojžíšová, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Klíčová slova: kurikulum,odborný výcvik,gastronomie,trh práce,kulinářské umění; culinary arts; curriculum; gastronomy; labour market; vocational training

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/123456789/104619

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-392525


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-02-13, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet