Název: Železo-chelatační vlastnosti extraktů plodů z různých variet bezu černého
Překlad názvu: Iron-chelating properties of fruit extracts of various elderberries
Autoři: Gorová, Barbora ; Mladěnka, Přemysl (vedoucí práce) ; Kašparová, Marie (oponent)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyanin; bez černý; chelatace; extrakt; plod; železo; anthocyanin; chelation; elderberry; extract; fruit; iron

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/102003

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-388206


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2018-11-15, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet