Název: The Influence of the Type of Electrodes on the Biological Impedance Measurement
Autoři: Prokopyeva, Elena
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstrakt: Electric impedance during meat storage can be affected by various processes: microbial growth, changing of ions mobility, structural changes, etc. Impedance of biological tissues is frequency dependent. The aim of current study is to determine and evaluate the impedance properties of pork meat using two types of electrodes. Measurements were performed during three days in frequency range 100 Hz ÷ 1 MHz.
Klíčová slova: dispersion; electric impedance; muscle; pork meat
Zdrojový dokument: Proceedings of the 22st Conference STUDENT EEICT 2016, ISBN 978-80-214-5350-0

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/84037

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-383755


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2018-07-30, naposledy upraven 2018-07-30.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet