Original title: Základní chemické parametry plodů několika odrůd třešní
Translated title: The basic chemical parameters of several varieties of cherries
Authors: Boberová, Jana ; Vespalcová, Milena (referee) ; Hrstka, Miroslav (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2018
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: anthocyanins; ash; cherry; formol number; L-ascorbic acid; nitrogenous substances; phenolic substances; reducing sugars; soluble solids; titratable acidity; total solids; antokyany; celková sušina; dusíkaté látky; fenolické látky; formolové číslo; kyselina L-askorbová; popel; redukující cukry; rozpustná sušina; titrační kyselost; třešně

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/83244

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-382161


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2018-07-09, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share