Original title: Porovnání základních analytických hodnot hovězího masa v tržní síti
Translated title: The content of basic analytical constituents in selected beef meat
Authors: KAMENÍKOVÁ, Petra
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Citation: KAMENÍKOVÁ, Petra. Porovnání základních analytických hodnot hovězího masa v tržní síti. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/48879

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381811


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-07-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share