Original title: Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
Authors: WEISSOVÁ, Denisa
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: sensory analysis; soft drinks; sweeteners; nealkoholické nápoje; senzorická analýza; sladidla
Citation: WEISSOVÁ, Denisa. Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/42420

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381203


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-07-09, last modified 2018-10-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share