Název: Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
Autoři: TOLKNEROVÁ, Denisa
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: nealkoholické nápoje; senzorická analýza; sladidla; sensory analysis; soft drinks; sweeteners
Citace: TOLKNEROVÁ, Denisa. Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42420

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381203


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet