Název: Možnosti stanovení azorubinu v potravinách a nápojích (rešeržní práce)
Překlad názvu: The possibilities of azorubine determination in food and soft drinks - review
Autoři: Štěrbová, Karolína ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Horstkotte Šrámková, Ivana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/98441

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-380661


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-28, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet