Název: Vliv pracovní pozice na způsob stravování a možnosti edukace zaměstnanců ve vybraném regionu
Překlad názvu: Influence of the job position on the way of eating and the possibilities of educating employees in the selected region
Autoři: Jirkovská, Markéta ; Marádová, Eva (vedoucí práce) ; Kovaříková, Miroslava (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chronická onemocnění; dotazníková šetření; ochrana zdraví; program Zdraví 2020; stravování; vztahy na pracovišti; zaměstnanci; zdraví; catering; chronic diseases; employees; health; Health 2020 program; health protection; questionnaire surveys; workplace relations

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/98166

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-380386


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-28, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet