Original title: Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
Translated title: Sensory properties of yogurt depending on various fruit composition
Authors: BOHDALOVÁ, Tereza
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: dairy product; fruit yogurt; milk; sensory analysis; yogurt; jogurt; mléko; mléčný výrobek; ovocný jogurt; senzorická analýza
Citation: BOHDALOVÁ, Tereza. Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50641

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376270


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share