Original title: Vliv přírodních extraktů na senzorické vlastnosti a prodloužení skladovatelnosti masa pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss)
Authors: TUNYS, Ondřej
Document type: Bachelor's theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidant; Inolens 4; lipid oxidation; microbiological analysis; rainbow trout; sensory analysis; antioxidant; Inolens 4; mikrobiologická analýza; oxidace lipidů; pstruh duhový; senzorická analýza
Citation: TUNYS, Ondřej. Vliv přírodních extraktů na senzorické vlastnosti a prodloužení skladovatelnosti masa pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss). Č. Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/49517

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-375921


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2019-01-07


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share