Název: Enviromentální aspekty produkce potravin
Překlad názvu: Enviromental aspect of the production of the food
Autoři: JELÍNKOVÁ, Zuzana
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Citace: JELÍNKOVÁ, Zuzana. Enviromentální aspekty produkce potravin. České Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/54484

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-374560


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2018-05-02, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet