Název: Projekt: Příprava pokrmů ve výuce na primární škole
Překlad názvu: Preparation of Dishes in Primary School Education
Autoři: ČERVENÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kuchyně; projektová metoda; příprava pokrmů; zdravé pokrmy; člověk a svět práce; cuisine; food preparation; healthy food; man and the world of work; project method
Citace: ČERVENÁ, Lucie. Projekt: Příprava pokrmů ve výuce na primární škole. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/44835

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-371686


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-03-07, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet