Název: Nástin možného vývoje a inovací potravin pro budoucí období v horizontu příštích dekád.
Překlad názvu: An Outline of Possible Food Development and Innovation for Future Periods over the Next Decade.
Autoři: Kaštánek, František ; Kaštánek, P. ; Šolcová, Olga
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: International Conference on Chemical Technology /5./, Mikulov (CZ), 20170410
Rok: 2017
Jazyk: eng
Klíčová slova: food; future; nutrition of humanity
Číslo projektu: TE01020080 (CEP), StrategieAV21/8
Poskytovatel projektu: GA TA ČR, AV ČR
Zdrojový dokument: Book of Abstracts, ISBN 978-80-86238-62-3
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR (web)
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0277425

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-369633


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2017-12-07, naposledy upraven 2023-12-11.


Plný tet:
Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet