Original title: Projekt "Kulinářské umění" na Střední škole hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha, s.r.o. v Praze - Klánovicích
Translated title: Project "Culinary Arts" at Hotel and Gastronomy School SČMSD Praha, s.r.o. in Prague - Klánovice
Authors: Rajtmajerová, Zuzana ; Syřiště, Ivo (advisor) ; Prokop, Jiří (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Keywords: Cook; Culinary art; E-learning; Framework educational program; Gastronomy; Modern learning of gastronomy; Online video course; Teaching methods; Teaching of vocational subjects; e-learning; gastronomie; kuchař; kulinářské umění; metody výuky; moderní výuka gastronomie; on-line video kurz; Rámcový vzdělávací program; výuka odborných předmětů

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/91730

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-369216


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-10-30, last modified 2022-03-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share