Název: Stanovení senzoricky aktivních látek ve chmelu metodou GC-MS
Překlad názvu: Determination of sensory active compounds in hops using GC-MS
Autoři: Zlochová, Tereza ; Sobotníková, Jana (vedoucí práce) ; Čejka, Pavel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chmel; chmelové silice; extrakce; hmotnostní spektrometrie; plynová chromatografie; exctraction; gas chromatography; hop oil; hops; mass spectrometry

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/92457

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-368967


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-10-30, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet