Original title: Jídlo jako zprostředkovatel významů v konceptuálním umění
Translated title: Food as a Source of Meanings in Conceptual Art
Authors: Guhová, Vendula ; POSPISZYL, Tomáš (advisor) ; Uhnák, Tomáš (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Publisher: Akademie múzických umění v Praze.Filmová a televizní fakulta. Knihovna
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: 20. století; estetika; Knowles, Alison, 1933-; konceptuální umění; performance (umění); teorie umění; Tiravaniji, Rirkrit, 1961-; umělci

Institution: Academy of Performing Arts in Prague (web)
Document availability information: Available to registered users in the Digital Repository of Academy of Performing Arts.
Original record: http://hdl.handle.net/10318/9950

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-367434


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Academy of Performing Arts in Prague
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-10-30, last modified 2022-03-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share