Název: Možnosti využití čichu v marketingové komunikaci
Překlad názvu: The Use of Scent in Marketing Communication
Autoři: Polák, Jan ; Halada, Jan (vedoucí práce) ; Klabíková Rábová, Tereza (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromamarketing; instoor marketing; marketing; Neuromarketing; Proustův fenomén; sensorický branding; smysly; vnímání čichu; vůně; čich; brain; branding; instoor marketing; memory; Neuro marketing; Proust effect; scent; senses; sensory marketing; smell

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/77739

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-347258


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet