Název: Stanovení vitamínů B v potravinách a doplňcích stravy metodou HPLC (rešeršní práce)
Překlad názvu: Determination of B vitamins in food and dietary supplements using HPLC (Review)
Autoři: Kašpárková, Veronika ; Chocholoušová Havlíková, Lucie (vedoucí práce) ; Matysová, Ludmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/76558

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-345970


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet