Název: Analýza polyfenolových látek ve vybraných pivovarských surovinách metodou HPLC-HRMS
Překlad názvu: Analysis of polyphenolic compounds in selected brewery matrices by HPLC-HRMS method
Autoři: Zušťáková, Veronika ; Sobotníková, Jana (vedoucí práce) ; Mikyška, Alexandr (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chmel; HPLC; MS; pivo; polyfenolové látky; úprava vzorků; beer; hops; HPLC; MS; polyphenolic compounds; sample pretreatment

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/70416

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-339542


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet