Název: Ekologické interakce skladištních členovců a patogenů ve skladovaných potravinách vedoucí k ohrožení člověka jako konečného spotřebitele
Překlad názvu: The interaction between stored product arthropods and pathogenic microorganisms causing hazard effect tot he consumers
Autoři: Wofková, Gabriela ; Hubert, Jan (vedoucí práce) ; Stejskal, Václav (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečnost potravin; interakce; mykotoxiny; mykotoxíny produkující houby; patogenní bakterie; skladovaní; členovci; arthropods; food safety; interaction; mycotoxin; mycotoxin producing fungi; pathogenic bacteria; storage

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/66893

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-336029


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2017-06-27.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet