Název: Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
Autoři: KUBÍK, Michal
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kapr; kvalita; ryba; rybí maso; vykrvení; zpracování; bleeding; carp; fish; fish meat; quality. processing
Citace: KUBÍK, Michal. Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio). České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/49823

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320666


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet