Original title: Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce
Translated title: Quality of poultry meat in related with production method
Authors: KADLECOVÁ, Lucie
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chicken meat; conventional agriculture; ecological agriculture; free range; ekologické zemědělství; konvenční zemědělství; kuřecí maso; volný chov
Citation: KADLECOVÁ, Lucie. Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/48029

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317903


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-06-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share