Název: Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
Překlad názvu: Effect of different descaling/skin removing methods on sensory properties and shelf life of common carp
Autoři: VÁGNER, Martin
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cyprinus carpio; mikrobiologická analýza; odšupinování; senzorická analýza; skladování; Cyprinus carpio; descaling methods; microbiological analyses; sensory analyses; storage conditions
Citace: VÁGNER, Martin. Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/46515

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317753


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet