Název: Vaření a stolování za časů války a míru: Proměny kontextů a módů produkce, přípravy a konzumace jídla v Srebrenici, Bosně a Hercegovině
Překlad názvu: Cooking and Dining in Times of War and Peace: Changing Contexts and Modes of Food Production, Preparation and Consumption in Srebrenica, Bosnia and Herzegovina
Autoři: Slavková, Markéta ; Bittnerová, Dana (vedoucí práce) ; Šístek, František (oponent) ; Halbich, Marek (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2017
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: Antropologie jídla; Bosna a Hercegovina; identita; produkce; příprava a konzumace potravy; sociální změna; Srebrenica; subsitenční strategie; válka v BiH 1992-1995; Anthropology of food; Bosnia and Herzegovina; identity; preparation and consumption of food; production; social change; Srebrenica; subsistence strategies; war in BiH 1992-1995

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/39717

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-304028


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet