Název: Stanovení makroprvků, organických kyselin a dalších parametrů v kečupech
Překlad názvu: Determination of macroelements, organic acids and other parameters in ketchups
Autoři: Popelová, Nikola ; Divišová, Radka (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kečup; lykopen; organické kyseliny; pH; sacharidy; sušina; ketchup; lycopene; organic acids; pH; saccharides; total solids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64832

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-295697


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet