Název: Analytické možnosti stanovení luteinu, beta karotenu a zeaxantinu v potravinách
Překlad názvu: Analytical possibilities of lutein, zeaxanthin and betacarotene deternination in food analysis.
Autoři: Hlaváčková, Markéta ; Chocholouš, Petr (oponent) ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/29132

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-284425


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet