TY - THES TI - Podnikatelský záměr - založení etnické restaurace TT - Business Plan – Establishment of an Ethnical Restaurant AU - Vu, Van Anh AB - This bachelor thesis is dedicated to the topic Establishment of an Ethnical Restaurant. The aim of this thesis is to create a business plan focusing on the operating arrangement and marketing studies of the fictive Vietnamese restaurant in Prague. The first part contains theoretical knowledge about gastronomy and legal essentials for founding a business. The fictive restaurant is going to be introduced in the practical part with its legal form and other essentials like the layout arrangement or organization structure. A part of this thesis is the consumer survey about awareness and demand for Vietnamese restaurants. AB - Tato bakalářská práce se věnuje založení etnické restaurace. Cílem je vypracovat podnikatelský záměr, který se zaměřuje na provozní uspořádání restaurace a marketingovou studii fiktivní vietnamské restaurace v Praze. První část této práce zahrnuje teoretické poznatky o gastronomii a právní náležitosti při založení podniku. Ve druhé, praktické části je představena fiktivní restaurace, její právní forma a další náležitosti, jako je dispoziční uspořádání restaurace nebo organizační struktura. Součástí teto práce je analýza vlastního dotazníkového šetření o povědomí a poptávce zákazníků po vietnamských restauracích. UR - http://www.nusl.cz/ntk/nusl-262050 UR - http://www.vse.cz/vskp/eid/53000 A2 - Jenčková, Jiřina A2 - Valentová, Jana LA - cze KW - podnikání KW - Vietnamese restaurant KW - doing business KW - gastronomie KW - gastronomy KW - vietnamská restaurace KW - dish KW - pokrm PY - 2016 PB - Vysoká škola ekonomická v Praze, nám. W. Churchilla 4, 130 67 Praha 3, http://www.vse.cz ER -