Název: Analýza vybraných potravin metodou NIR
Autoři: Bočková, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hrubá vláknina; hrubý protein; hrubý tuk; infračervená spektrometrie; luskoviny; obilniny; olejniny; vlhkost; škrob

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=71326

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250204


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-10, naposledy upraven 2017-07-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu MARCXML, DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet