Název: Netradiční potraviny s obsahem probiotických bakterií
Překlad názvu: Non-traditional foods containing probiotic bacteria
Autoři: Sobotková, Markéta ; Konečná, Jana (oponent) ; Trachtová, Štěpánka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Asijká jídla; netradiční výrobky; polymerázová řetězová reakce v reálném čase (qPCR); probiotika; Asian food; probiotics; real-time polymerase chain reaction (qPCR); unconventional products

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/60366

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-242590


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet