Název: Stanovení aromaticky aktivních látek v plodech rybízu
Překlad názvu: Assessment of aroma active compounds in currant
Autoři: Lišková, Michaela ; Babák, Libor (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; rybíz; senzorická analýza; SPME-GC-FID; aroma compounds; currant; sensory analysis; SPME-GC-FID

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30906

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217026


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2018-11-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet