Original title: Drůbeží strojně oddělené maso vyrobené různými způsoby: Stanovení bílkovin, tuku a kostních úlomků.
Translated title: Mechanically separated meat from poultry produced by different techniques: Proteins, fat and bone fragment determination.
Authors: Čížková, Silvie ; Babák, Libor (referee) ; Šalplachta, Jan (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bone fragments.; chemical composition; Chicken meat; hard way of separation; mechanically separated meat; soft way of separation; chemické složení; kostní úlomky.; Kuřecí maso; měkký způsob oddělování; strojně oddělené maso; tvrdý způsob oddělování

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/4456

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216794


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-03, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share