Název: Monitoring alergenních vonných látek v potravinách
Překlad názvu: Monitoring of allergenic aroma compounds in foods
Autoři: Plevová, Petra ; Sůkalová, Kateřina (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alergeny; GC-FID; potraviny; SPME; vonné látky; allergens; aroma compounds; food; GC-FID; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/31376

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216241


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet