Název: Bezpečnost potravin
Překlad názvu: Food safety
Autoři: Vrabcová, Kateřina ; Filipová, Alena (vedoucí práce) ; Zeman, Jiří (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aditivní látky; alimentární onemocnění; bezpečnost potravin; dodržování právních předpisů; dotazník pro spotřebitele; klamání spotřebitele; kvalita potravin; orgány dozoru; označování masných výrobků; pokuty; provozovatel potravinářského podniku; RASFF; additives; compliance of law; consumer deception; consumer questionnaire; fines; food business operators; food quality; food safety; foodborne illness; labeling of meat products; RASFF; supervisors

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/41093

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-197217


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-09-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet