Název: Ječmen jako funkční potravina
Překlad názvu: Barley as the functional food
Autoři: NERAD, František
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: beta glukany; bezpluché odrůdy; funkční potraviny; ječmen; zdravotně preventivní účinky; zelený ječmen.; barley; beta glucans; functional foods; green barley.; health preventive effects; hulless varieties
Citace: NERAD, František. Ječmen jako funkční potravina. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/36895

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188402


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-25, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet